Yılmaz Özdil'den tartışma yaratacak çıkış! Ağzına geleni saydırdı! İlk kez bu kadar sert

Yılmaz Özdil'den tartışma yaratacak çıkış! Ağzına geleni saydırdı! İlk kez bu kadar sert

Sözcü Yazarı Yılmaz Özdil yine son yazısıyla gündem olacak bir çıkışa imza attı

Canan Kaftancıoğlu gündemden düşmüyor. Süreç nasıl işleyecek herkes tarafından merak ediliyor. Bilinen bir şey varsa Kaftancıoğlu'na siyasi yasak geldi. Ancak CHP yaptığı açıklamada Canan Kaftancıoğlu'nun il başkanı olarak görevinin başında olduğunu duyurdu. Bu duyuru hukukçular tarafından da tartışmalara yol açtı

Canan Kaftancıoğlu'na verilen cezanın YARGITAY tarafından onanması tepkilere yol açtı. Muhalefet tek ses halinde kararı eleştirdi. Kararla ilgili en sert çıkışı ise her zaman olduğu gibi Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil yaptı. Yılmaz Özdil'in yazısı kısa sürede sosyal medyada gündem olmayı başardı.

Muhalif kimliğiyle bilinen Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, Canan Kaftancıoğlu'na verilen siyasi yasak kararına ilişkin dikkat çeken bir köşe yazısı yazdı.

Canan Kaftancıoğlu'na verilen cezadan önce muhaliflere yapılan işlemlerle dikkat çeken bir köşe yazısı yazan Yılmaz Özdil, kısa sürede yazısıyla gündem olmayı başardı.

Yılmaz Özdil'in yazısının ilgili bölümü şu şekildeydi

Gençlik kolları başkanı tutuklanıyor, ilçe başkanı tutuklanıyor, belediye meclis üyesi tutuklanıyor, belediye başkanı tutuklanıyor, parti yönetimi derhal olağanüstü toplanıyor. Milletvekili tutuklanıyor, parti yönetimi olağanüstü toplanıyor, bir başka milletvekili tutuklanıyor, parti yönetimi gene olağanüstü toplanıyor. Genel başkan yumruklanıyor, öldüresiye linç ediliyor, sığındığı ev ateşe veriliyor, parti yönetimi derhal olağanüstü toplanıyor. Kazandığı seçim iptal ediliyor, parti yönetimi olağanüstü toplanıyor. İl başkanına hapis cezası veriliyor, siyasi yasak getiriliyor, parti yönetimi derhal olağanüstü toplanıyor.

Olağanüstüler işte böyle olağanlaşıyor. Asla alışılmaması gerekenlere böyle böyle alışılıyor.

Yılmaz Özdil’in yazısı