Zamları protesto eden Kılıçdaroğlu faturasını ödedi elektriği açıldı

Zamları protesto eden Kılıçdaroğlu faturasını ödedi elektriği açıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun elektrik faturasını ödediği öğrenildi.

Daha önce bir hafta boyunca elektrik faturamı ödemeyeceğim ve faturasını ödeyemeyenlerin sesi olacağım diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün elektrik faturasını ödedi ve elektrikleri açıkladı.

Kılıçdaroğlu'nun elektriği 21 Nisan 2022 tarihinde kesilmişti. Bir haftadır elektriksiz yaşayan Kılıçdaroğlu bugün itibariyle elektriğine kavuştu.

Söz konusu eylemiyle ilgili olarak Kemal Kılıçdaroğlu yapmış olduğu açıklamada "Bu eylemim bir sivil itaatsizlik çağrısı değildir. Bir direniştir. Eylemim ülkenin karanlıkta kalan ailelerine, çocuklarına ses olmak içindir" ifadelerine yer vermişti.

Genç kuşak gazetecilerinden Sadık Şimşek, Kemal Kılıçdaroğlu'nun söz konusu eylemini twitter hesabından yayınladığı bir mesajla sert sözlerle hedef aldı

Sadık Şimşek mesajında şunları yazdı.

21 Nisan'da elektriği kesildi.Zamları protesto amaçlı faturasını ödemedi. Bugün ise faturasını ödedi ve elektrikleri açıldı.Adalet yürüyüşü yaparak nasıl bir şey elde edemediyse yine bir şey elde edemedi. Kılıçdaroğlu'nun bir eylemi daha Levent Kırca skeçleri kıvamında sona erdi.