2021-2022 Sonbahar Kış Modası!

2021-2022 Sonbahar Kış Modası!

Yeni sezonda sokak modası defileleri aratmayacak stillerle geliyor. 2021-2022 sonbahar ve kış sezonu bol pantolonlar, süveterler, kovboy botlar, püsküller, trençkotlar, sizi geçmişle buluşturmaya hazırlanıyor. 2021 kış modasının heyecan verici stillerini

Yeni sezonda sokak modası defileleri aratmayacak stillerle geliyor. 2021-2022 sonbahar ve kış sezonu bol pantolonlar, süveterler, kovboy botlar, püsküller, trençkotlar, sizi geçmişle buluşturmaya hazırlanıyor. 2021 kış modasının heyecan verici stillerini görmeye hazır mısınız?

2.jpg

OVERSİZE PALTOLAR

80’li yılların vazgeçilmez rahat, salaş ve güçlü bir duruş sergileyen oversize paltolar yeniden rüzgar estirecek. Geçmişin moda akımı çok özel ve modern dokunuşlarla aramıza geri dönüyor. Vücudunuzu kışın sert soğuğuna karşı koruyacak paltolara aynı zamanda dikkat çekici ve iddialı bir görünüme sahip olmanız sağlayacak.

TRENÇKOTLAR

70’li yılların en gözde parçalarından biri olan trençkotlar bu yıl da dolaplarınızı süslemeye devam edecek. Geçmişten günümüze kış sezonunda sokak modasının en iyi kombin parçalarında biri olan trençkotları bu yıl da birçok ünlünün sokak stilinde görmeniz olası. Onlardan esinlenerek kendi tarzınızı yaratabilir ve unutulmaz bir hava yaratabilirsiniz.

KOVBOY BOTLAR

Cool ve çekici görünümüyle nostalji hayranı olanlar için kovboy botlar geri dönüş alarmı veriyor. Kovboy botlar sitilinize eşsiz bir hava katacak. Etek, pantolon, elbise, şort başta olmak üzere dolabınızdaki her parça ile uyum sağlayacak.

3.jpg

BOL PANTOLONLAR

Dar kesimli skinny pantolonları popülerliği azalırken bol pantolonlar yaz sezonunda olduğu gibi kış sezonunda da boy göstermeye devam edecek. Eşofmanları aratmayan yapısıyla bol pantolonlar sneakerdan topuklu ayakkabıya, gömleklerden crop-toplara ve eteklere kadar her şeyle kolayca kombine edilebiliyor. Bol pantolonlarla yaratacağınız cool stilinizle bu kışın en çok konuşulanı siz olun.

PUF PUF MONTLAR

Kış sezonlarının vazgeçilmezleri arasında bulunan puf puf montları söylemezsek olmaz. Kısa veya uzun, minimal veya sofistike tarzları ile bu montlar her zamanki gibi kış sezonunun en iddialı parçası olmaya aday. Modası geçmeyen puf puf montlar bu sezonda da adından sıkça bahsettirecek gibi görünüyor.

TRİKO TAKIMLAR

Zahmetsiz şıklığı ve rahatlığı ile son yılların en çok tercih edilen parçalarından trikolar rahatlığı ile de en trend parçalar arasında. Yaz aylarında terliklerden elbiselere kadar birçok kombinde yer alan trikolar kış aylarında da popülerliğini koruyacak. Tek parça halinde sade ve şık görünmenin en iyi moda trendlerinden biri olarak ilgi odağı olmayı sürdürecek.

4.jpg

FLORAL DESENLER

2021 yaz sezonunda göz dolduran çiçek desenler kış modasına da taşınıyor. Soğuk kış günlerinde yaz enerjisini hatırlatan floral desenler kış aylarında enerjinizi korumanızı sağlayacak.

EKOSELER

Tasarımcıların her sezon farklı yorumlarla sunduğu ekoseler kış defilelerine ve sokak modasına damga vurmaya hazırlanıyor. Elbise, gömlek, etek, pantolon gibi her kombinde karşınıza çıkacak.

HOODİE EŞOFMANLAR

Pandemi döneminde verdiği rahatlıkla hayatımızda uzun süre yer alan eşofmanlar moda dünyasına da yön verdi. Kapüşonlu eşofmanlar olarak bilinen hoodie tarzı bu kış sokak modasında da bizimle olacak. Sayısız renk ve tasarımlarıyla hoodie eşofmanlar bu kışın parlayan yıldızı olacağa benziyor.

GÖSTERİŞLİ KOLLAR

Yaz sezonunun en çok göze çarpan elbiseleri vatkalılar oldu. Herkesin yazın mutlaka giydiği vatkalı parçalar kış sezonunun da önemli parçası olacak.

PÜSKÜLER, SÜVETERLER VE PANÇOLAR

Partilerin ışıltı kaynağı püsküller kış aylarında sokak modasında yerini alacak. Partilerin kült parçalarından olan püskül rüzgarına hazır olun.

5.jpg

Modacıların modern dokunuşlarla günümüze kazandırdığı parçalardan biri de bohem tarzı ile ön plana çıkan pançolar. Romantik tarzınızı sürdürmenizi sağlayacak ve sizi üşütmeyecek olan pançolar blazer ceketlerinizin yerini alacak.

Süveterleri 90’lı yıllarda yaşlılarımızın gömlek üstüne giydiği bir parça olarak bilsek de son yıllarda moda sektöründe popüler olmaya başladı. Tişört veya gömleklerle kombinleyebileceğiniz süveterle bu kış stilinize yeni bir soluk getirecek.