En İyi 5 Cilt Bakım Seti Önerisi ve Dikkat Edilmesi Gerekenler

En İyi 5 Cilt Bakım Seti Önerisi ve Dikkat Edilmesi Gerekenler

İnsanın en dikkat etmesi gereken bölgelerinden bir tanesi de cilttir.

Cildimiz bizim yediklerimizden, ona uyguladığımız çeşitli bakımlardan, kullanmış olduğumuz bakım ürünlerinden ya da bizim hayatımızda yaptığımız günlük rutin işlerden etkilenen hassas bir yapıdır.

cilt-bakimi-1.jpg

Cilt denince hemen akla yüz bölgesinde meydana gelen istenmedik görüntüler ya da daha başka istenilen hâller yer almaktadır. Kuru ciltler, olması gerekenden fazla pürüzlü ( akne, sivilce, kabuk ve benzeri) ciltler, su ve belirli oranlarda neme ihtiyacı duyan ciltler gibi pek çok insanların önlem alması gereken konu vardır.

Bu yazıda ise yukarıda bahsedilen istenmeyen cilt örneklerini nasıl engelleriz? Ya da bu ciltlerden kurtulmak için en iyi bakım setleri hangisidir sizlerle bunu paylaşacağız. Daha detaylı bilgi için yazının diğer kısımlarını okuyabilirsiniz.

Cilt Dostu 5 Bakım Seti

Kiehl’s Creamy Eye Tratment: Bu bakım seti içerisinde avokadonun eşsiz güzelliklerinden faydalanarak kuru olan ciltlere yardımcı olan bir bakım seti olarak karşımıza çıkmaktadır. Gözaltlarımızda bulunan morlukları, cildimizde istenmeyen kuru bir görünümü, yüzümüzde durmasının istediğimiz pudraları ya da yorgunluk, uykusuzluk gibi sebeplerden dolayı ortaya çıkmış olan kusurları kapatmaya yarayan bir bakım setidir. 20 ila 30 yaşları arasında olan kişilerde daha iyi sonuçlar gösteren bu krem kırışıklıkları da belirli oranlarda azaltmaktadır.

Clarins Doux Exfoilant Tonik: Karşımıza çıkan bu bakım seti ise içerisinde çeşitli meyveler ve bu meyvelerin asitleri ile oluşturulmuş olup cildimize daha parlak ve gençlik havası katmayı da nitelemektedir. Cildinizi ölü hücrelerden ayırmaya çalışan ve doğal bir hava katmaya çalışan bu bakım seti cildinizdeki pürüzleri de kaldırmayı hedeflemektedir.

Clinique Superdefense SPF20: Bu bakım seti bizlere cildin nem bariyerini güçlendirerek gün içerisinde çeşitli etkenler sayesinde kurumasını engellemeye çalışmaktadır. Bunların yanı sıra yoğun tabaksı sayesinde güneş ışığına, kırışıklıklara ve yorgunluk gibi etkenlerin yüzümüzde oluşturdukları istenmedik görüntüleri de kapatmayı hedeflemektedir.

Yves Rocher Cure Solutions Maske: İçerisinde aloe veri bitkisinin faydalarını taşıyan bu bakım seti bizlere yüzde oluşan, gözeneklerin içerisinde birikmiş siyah tozları ve istenmeyen parçacıkları yüzümüzden ayırarak daha saf ne doğal bir görünüm olmasını hedeflemektedir.

thumbs-b-c-76ab10db9eeb588a6cfff8a14aaf58fe.jpg

Priori Gentle Facial Cleanser: Günlük kullanılması önerilen bu cilt bakım ürünü bizlere daha ışıltılı bir yüz hatlarına sahip olmamızı vaat etmektedir. Ölü deriyi soyarak daha pürüzsüz bir cilt elde etmemizi de bizlere kazandıran bu bakım seti yüzümüzde oldukça etkili bir ürün olmaktadır. Bunların yanı sıra gün sonunda makyajı ve gün içerisinde vücudumuzda oluşan artıkları da temizlemektedir.

Cilt Bakım Seti Seçerken

Mutlaka bir doktora başvurmalı ya da sizlere en iyi gelen ürünleri kullanmalısınız. Aksi takdirde cildiniz hasar alabilir ve ilerde istenmeyen durumlar oluşabilir. Bu durumlara sebebiyet vermemek için sizler de erken tedbirler alabilirsiniz.