'Aman dikkat' deyip bu gece için Dinçer Güner uyardı!

'Aman dikkat' deyip bu gece için Dinçer Güner uyardı!

Astroloji uzmanı Dinçer Güner, Twitter hesabından bugün için önemli 'aman dikkat' diyerek uyarılarda bulundu.

Bugün AY tüm gün ASLAN burcunda seyahat edecek arkadaşlar; Kendimizi göstermek, kendimizi ortaya koymak çok daha kolay olacaktır. Egolar ön planda olacak, ben duygusuna yenik düşersek sıkıntılar oluşur aman dikkat.

Direkt tavırlı olacağız, isteklerimizi net bir şekilde ifade edebileceğiz, çekincesiz bir gün olacak. Planlar, organizasyonlar yapmak, yönetmek, idare etmemizi gerektirecek koşullar oluşabilir.

Lükse olan düşkünlük had safhada olabilecek, alış-veriş ihtiyacı bugün daha da artabilir, fazla cömert olabiliriz. Kendimizden her konuda emin olabileceğiz ama geri adım atılması gereken anlarda kendimizi frenlemeyi bilmeliyiz.

Tiyatro/sahne/şan ..vb sahne ile ilgili eğitimlere başlamak için ideal bir gün veya gitmek için. Konser, davet, parti gibi hareketli, eğlenceli aktivitelere katılmak için süper bir gün.

Kan dolaşımının hızlanacağı, kalp çarpıntılarının artabileceği zamanlar. Aman dikkat. Kalp ile ilgili rahatsızlıkları olanlar ilaçlarını evde unutmasınlar, aşırı heyecanlara karşı dikkat etsinler.

Özellikle bu gece ciddi uykusuzluklar çekilebilir, kafeinli ürünleri gündüz çok fazla tüketmeyin. Neşelenmek, arkadaşlarla eğlenmek, eğlence mekanlarını bir bir gezmek, flört etmek ve eğlenmek için önünüzde harika birkaç gün var.

Ay Aslan burcunda Bugün çocuklarınızla eğlenebilir, siz de çocuksu yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Ay Aslan’dayken dikkat çekici takılar, aksesuarlar, canlı renkler, pırıltılı, giysilerle çekiciliğinizi artırabilirsiniz.

Ay Aslan burcunda ilerlediğinden; Yaratıcı , artistik çalışmaların , reklam ve promosyon çalışmalarının desteklendiği bir gündeyiz. Beğenilmek, yeteneklerinizle takdir toplamak isteyebilirsiniz. Ay Aslan’dayken Günün ana teması "Fark Edilmek" olacak...

Atacağınız her adımda, söyleyeceğiniz her sözle, duruşunuzla fark edilir olacaksınız Saç bakımı yaptırmak, kuaföre gitmek, saçlarımızla ilgilenmek için güzel bir gün. Venüs retro olduğundan, bildiğiniz yerlere, bildiğiniz model ve renkler sadece Yeni bir şey don't!

Astroloji yazarı Filiz Özkol, 19 Ocak 2022 burç yorumlarını kaleme aldı. Özkol para, sağlık, aşk, aile, kariyer gibi alanlarda kimleri neler beklediğini anlattı.

KOÇ: Disiplinli bir şekilde yaptığınız işler başarıyı getirirken, para kazanma konusunda da şanslı olacaksınız. İşinizi çok iyi takip ediyorsunuz. Maddi durumu iyi olan kişiler karşınıza çıkacak. Akıllı davranıyorsunuz.

BOĞA: Sosyal ilişkilerinizde yumuşak geçişler var ve iş ilişkilerinizde de yapıcı olacaksınız. Arabuluculuk görevinizi tam olarak yerine getirmeye çalışırken, iş arkadaşlarınız arsında gerekli iş birliğini sağlayacaksınız.

İKİZLER: Gücünüzün yavaşladığını hissederek kendinizi geri plana çekme ihtiyacı duyabilirsiniz. Takıntılarınız sizi rahatsız edebilir. Gizemli bir havaya girecek ve düşünceleriniz hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz.

YENGEÇ: Düşüncelerinizi gerçekleştirirken geçmişteki hataları yapmamalısınız. Böylece gelişmelerden gerekli dersleri çıkararak uzun vadede size yarar sağlayacak önlemleri alacaksınız. Bu dönemde çevrenizi yargılıyorsunuz.

ASLAN: Kendinizle ilgili olumsuz şeyler düşünmeyin. Dengeler önemli. Sorunların üstesinden gelebilecek enerjiye sahip olmanız rağmen dikkatli olmalısınız. İnsanlar sizden etkilenirken karşı çıkamıyorlar.

BAŞAK: İçinizdeki karmaşa nedeniyle çevreden soyutlanmak isteyeceksiniz. Gün içinde nostaljik duygularınız ortaya çıkacak. Sevdiklerinizle duygu birliği içinde olacaksınız ve geçmiş olaylar gündeme gelebilir.

TERAZİ: Sürprizlere karşı hazırlıklı olmalısınız. İsteklerinizi kolay bir şekilde yaşama geçireceksiniz. Bu arada şansınız da artıyor. Yeni girişimler için kendinizi cesur hissediyorsunuz. Birçok kişinin dikkati üzerinizde olacak.

AKREP: Bugün zihniniz dağınık. Herkese aynı anda söz vermeniz sizin için iyi olmuyor. Değişen hava şartları en çok sindirim sisteminizi etkileyecek. Alışık olmadığınız yiyeceklerden uzak kalın. Uyku düzeniniz önemli.

YAY: Bugün, kişisel enerjiniz çok yüksek. Karşınızdaki kişiler sizin konuşma ve ikna kabiliyetinizden olumlu bir şekilde etkilenecekler. Beden dilinizi çok iyi kullanacaksınız. Çekici ve aktif bir tavır içindesiniz.

OĞLAK: Çevreniz sizden etkileniyor, fikirlerinize karşı çıkamıyorlar. İlişkileriniz tutkulu olacak. Aşk gezegeni Venüs retrodayken dış görünüşte değişim yapmayın. Akıllı kişilerle konuşmayı seviyorsunuz.

KOVA: Dostlukların pekişeceği bir dönem. Sizi olumlu yönlendirecek enerjiler alacaksınız. Güçlü kişilerin desteğini üzerinizde hissedeceksiniz. Arzularınızın çok fazla ve ön plana çıkaracak işler yapacaksınız.

BALIK: Duygusal yaşamınızda değişim yapmalısınız. Bazı işler istediğiniz gibi olacak. Kuracağınız beraberliklerden karlı çıkacak, ortaklıklar konusunda şanslı olacaksınız. Bu dönem kısa vadeli sözleşmeler yapmalısınız.