Bu burçlar tatlı dilleri sayesinde resman yılanı deliğinden çıkarabilir..

Bu burçlar tatlı dilleri sayesinde resman yılanı deliğinden çıkarabilir..

Her söylediklirini ikna edebilen, ikna kabiliyeti yüksek burçları sizlere açıklıyoruz. bu burçlardansanız veya çevrenizdekiler bu burçlardan biriyse dikkat etmekte fayda var..

Hayatımız boyunca birçok insanla tanışır, birçok insan tanır ve birçok insanın hayatına dokunuruz. Her bir tanışma da zaten bir dokunuş demektir. İşte bu insanlardan kimisi var ki konuşmasıyla, kendine has tarzıyla düşündüğünüzü şeyin tam tersini düşünmenizi sağlar ve bunu yaparken çok sakin davranırlar. Hatta öyle ki bunu daha önce neden düşünmediğinizi bile sorgulatır size. Kime ne söyleyeceklerini çok iyi bilen bu kişiler, üstüne bir de zeki ve düşünceli olunca çılgın sıçrayışlar yapacak ve herkesi şaşırtacaktır. İkna yetenekleri fazlasıyla iyidir ki bu da samimi tavırları ve her şeye karşı aşkla yaklaşmalarıdır. İşte o tatlı diliyle yılanı bile deliğinden çıkarabilecek üç burç…

Terazi Burçları ( 21 Eylül 21 Ekim )

Eğer ki bir yerde tatlı dilden, delikten çıkan yılandan konuşulacaksa ya da bunun için birine ödül verilecekse Terazi burcu, şüphesiz ilk sıraya oturur. Neredeyse doğuştan bir çekiciliği olan, eğlenceli ve zarif olan Terazi burcu karşısında etkilenmemek çok zordur. Hatta o, birisini etkilemek isterse eğer kırk takla atmasına da gerek kalmaz, sadece kapıdan girmesi bile yeterli olacaktır. Terazi insanları adeta herkesle flört eder gibi konuşur ve konuştuğu tüm insanlarla bir sürü ortak noktası varmış gibi bir izlenim yaratır ki bu durum böyle olmasa bile bunu başarır. He ne kadar bir konu hakkında derinlemesine konuşmak pek tarzı olmasa da işine gelecek herhangi bir şey olduğunda elinden geleni ardına koymaz.

İkizler Burçları ( 21 Mayıs ile 21 Haziran )

İkizler burcu insanına bahşedilmiş olan en güzel hediyelerden birisi muhabbeti çevirme söz konusu olduğunda sahip oldukları ustalıktır. Tabi bir insana böyle bir yetenek verildiği zaman sohbetin de onun istediği noktaya gelmesi oldukça normal bir durumdur. Tatlı dilli ikizler burcu insanıyla kolaylıkla muhabbet edilebilmektedir; onunla konu bulmak çok kolaydır bu anlamda. Eski medeniyetlerin en eski sırlarından tutun gündemin daha güncel haberlerine kadar her türlü onunla konuşulabilir. Hal böyle olunca da İkizler burcunun kovalanır gibi muhabbetine karşılık, karşıdaki kişiye de koşmak zevkli bir eylem gelmektedir. Muhabbeti o kadar tatlı olur ki, karşı tarafı ikna etmesi çok da uzun sürmez.

Yay Burçları ( 24 kasım ile 22 aralık )

Yeni insanlarla tanışabilmek için doğan Yay burçları, insanları, konuşmalarıyla etkilemek adına sohbet eder ama bunu bilerek yapmaz, bu durum onlara verilmiş bir özelliktir. İyi mizah anlayışı ile her zaman iyi ve eğlenceli şeyleri bularak bakar ve bu burcun kendine karşı da herhangi bir sorunu yoktur; kendini sever, beğenir. Benlik saygısı vardır ve kendiyle barışıktır bu sebeple. Ve yay burcu insanları, konuyu istedikleri yere getirebilmeyi çok iyi becerirler. Ancak bunların dışında Yay burcuna bahşedilmiş olan bir diğer şey de patavatsızlıklarıdır. Patavatsızlıkları ile pişman olacağı şeyler söylemezlerse eğer istedikleri gücü elde edebileceklerdir. Hele ki ardında duran kocaman şansı ile kim durdurabilir ki bu koca çocuğu?