Nevşin Mengü Almanya'da kızdıran bir kıyaslama yaptı! Alkışlar Türkiye'de koptu

Nevşin Mengü Almanya'da kızdıran bir kıyaslama yaptı! Alkışlar Türkiye'de koptu

İnternetin yavaş olması Almanya'da her zaman eleştiri konusu olmaya devam ediyor. Almanya'nın başkenti Berlin'e giden Nevşin Mengü kızdıracak bir paylaşım yaptı

Türkiye'deki internet hızı Avrupa'nın bir çok ülkesine göre çok daha hızlı. Almanya'dan gelen çok sayıda gurbetçi ve turist Türkiye'deki internet hızını gördüklerinde çok şaşırıyorlar.

Almanya'da internet yavaş olduğu gibi çok sayıda şehirde de kesintiler olabiliyor. Bu durum Türkiye medyasında pek yer almasa da Almanya'ya giden gazeteciler Almanya'daki bu sorunu sosyal medya hesaplarından paylaşarak takipçilerine duyuruyorlar.

Muhalif kimliğiyle bilinen gazeteci Nevşin Mengü'de Almanya'ya ziyarette bulundu. Almanya'nın başkenti Berlin'den kısa bir paylaşım yapan Nevşin Mengü, internetin pekte iyi olmadığını ima ederek 'Eh işte' yorumu yaptı.

Nevşin Mengü'nün paylaşımı kısa sürede gündem oldu. Almanya'dakiler eleştirirken Türkiye'de yaşayanlar ise Nevşin Mengü'nün paylaşımını alıntılayarak Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığını tebrik eden mesajlar yayınladılar. Türkiye'deki internet hızının Almanya'ya kıyasla çok daha iyi olduğunu belirten kullanıcılar internet hızı kıyaslaması yapmayı da ihmal etmediler.

Nevşin Mengü'nün twitter üzerinden yayınlamış olduğu mesaj ise şu şekildeydi.

İlgili Haberler