Yeni Trend: Protez Tırnakla Dikkat Çekici Eller

Yeni Trend: Protez Tırnakla Dikkat Çekici Eller

Güzellik ve bakım bir kadın için olmazsa olmaz kural gibidir. Bu bakım çerçevesinde el ve tırnakların güzelliği önde gelir.

Tırnak bakımı kuşkusuz zaman harcanması gereken bir işlemdir. Maniküründen ojesine kadar detaylar önemlidir. Ancak özellikle çalışan kadının bu detaylara ayıracak zamanı olmadığında uçları çıkmış bir oje ile işe gitmesi ve bir toplantıya katılması halinde yaşanan hoş olmayan görüntü rahatsız edicidir. İşte bu nokta tırnak bakımına zaman ayıramayanlar için hem kalıcı hem de bakımlı tırnaklara sahip olmak protez tırnak uygulamasını geliştirmiş ve artık hemen her kadının tercih ettiği bir işlem haline gelmiştir.

2021-02-25.png

Protez Tırnak Uygulaması

Protez tırnak uygulaması tırnakların çok daha sağlıklı ve bakımlı görünmesini sağlayarak çok daha estetik görünmesinde katkı vericidir. Üstelik uygulama uzun süreli olup kadının her daim el ve tırnak bakımı konusunu düşünmeye gereksinim bırakmaz.

Protez tırnaklar bakımına dikkat edildiği sürece 2-3 ay kadar rahatlıkla kullanılabilir. Doğal görünmeleri sebebi ile de tercih açısından ön sıralardadır. Protez tırnaklar güzellik uygulamaları içerisinde en dikkat çekici olanları arasındadır.

  • Akrilik tırnak
  • Dipping tırnak
  • Jel tırnak

Akrilik Tırnak

Akrilik tırnak uygulamasında özel bir toz ve özel bir sıvı kullanılır. Özellikle çok kırılan tırnaklara tercih edilir. İstenilen uzunlukta yapabilme özelliği mevcuttur, dayanıklıdır ve doğal bir görüntüsü vardır. Akrilik tırnak, sıvı ve toz karışımıdır. Uygulama esnasında tırnağın tamamı kaplanır aynı zamanda kısa bir sürede sertleşir. Böylece görünüm bir bütün haline gelir. Uzun süreli kullanmak isteyenler için akrilik tırnaklar birebirdir, sert yapısından dolayı uzun süre kırılmaz.

protez-tirnak-4e19.jpg

Jel Tırnak

Jel tırnak uygulamasında özel jel tırnağa uygulanarak çok daha kalıcı ve doğal durması sağlanır. Tırnak yapısı sağlam olanlara daha çok tercih edilir. İşlem sonrası tırnaklar son derece estetik bir görüntü kazanır. Uygulanan jel çok çabuk kuruyan bir madde olmadığından özel ışınlarla kurutulması sağlanır. Bu tırnak tipi 4 haftaya kadar kullanılabilir. Çok daha ince yapıda olduğundan çok daha fazla tercih edilir.

Dipping Tırnak

Dipping tırnak uygulaması da akrilik tırnak uygulamasına benzer. Tek farkı kokusuz ve mat olmasıdır. İşlem sonrasında tırnak görünümü mattır.

Protez tırnak uygulaması; konusunda profesyonel olan güzellik uzmanlarının kapsamında gerçekleştirilmesi gereken işlemlerdir. Bu sebeple de en uygun olan teknik onların tırnak yapısını görüp karar vermesi neticesinde oluşur. Protez tırnak uygulamasında kişinin kendi tırnağına uygulanan solüsyonlar sonrasında gerçek tırnağın uç kısmına protez yerleştirilir ve istenilen şekle getirilir. Daha sonra da akrilik ya da jel ile kaplaması yapılıp işlem tamamlanır. Protez tırnak yaptırımı kadar vazgeçip çıkarılması da istenebilir. Bu da mutlaka konusunda uzman kişilerce özel solüsyonlarla gerçekleştirilmelidir. Eğer yanlış ve hoyratça bir uygulama yapılırsa gerçek tırnak ciddi zarar görür.

Protez Tırnak Kimler Kullanmalıdır

Protez tırnak kullanımı için uygun kişiler; tırnak yeme alışkanlığı olan, tırnakları sık sık kurulan, düzgün bir tırnak yapısına sahip olamayanlardır. Protez tırnak sayesinde tırnağa zarar vermeden çok daha şık ve estetik bir görünümde tırnakların görünümü sağlanır. Diğer taraftan tırnaklarında ya da ellerinde mantar hastalığı olanlar protez tırnak uygulaması yaptırmamalıdır.

protez-tirnak-740x420.jpg

Protez tırnaklar uzun süreli kullanımı sayesinde sıkça tercih edilen işlemler arasındadır. Konusunda uzman kişiler tarafından yapılmalıdır. Her yöntemin kendine has özelliği olduğundan hepsinin kuralları en ince detayına kadar gerçekleştirilmelidir. Protez tırnağın hangi türü olursa olsun hijyen kurallarına çok önem verilmelidir.

Protez tırnak uygulaması ile ellerin mükemmel görüntüsü, her daim bu mükemmelliği koruyucu özelliği ile tırnak bakımı bir kadın için inanılmaz bir ayrıcalıktır. Kadın başlı başına bir ayrıcalık yaşaması gerekli olan bir canlı olduğuna göre, her mükemmel uygulama da onun için kaçınılmaz bir tercihtir.