Canan Karatay öneriyor! Bu besini tüketenler 95 yaşını rahatlıkla görebilir

Canan Karatay öneriyor! Bu besini tüketenler 95 yaşını rahatlıkla görebilir

Canan Karatay tarafından önerilen en sağlıklı besin! Canan Karatay'a göre tüketenler 95 yaşını görebilirler İşte Canan Karatay tarafından yapılan o açıklama

Uzun yaşamın sırrını merak ediyorsanız o halde Canan Karatay tarafından yapılan bu açıklamaya kulak verin .

Canan Karatay tarafından yapılan açıklamalar gündem belirlemeye devam ediyor. Özellikle kırmızı et konusundaki önerilerine bir yenisi daha eklendi. Anadolu sofralarında bilindiği gibi kuyruk yağı eksik olmaz.

Kentleşme artınca kuyruk yağı tüketenlerin sayısı da azaldı. Ancak ne büyük hata yapmışız. Canan Karatay'a göre kuyruk yağında büyük bir şifa var.

Tarifsiteniz.com'da yayınlanan habere göre; Canan Karatay'ın dikkat çeken önerileri bulunuyor. Öyle ki Karatay'a göre uzun yaşamın sırrı bile o besinde. İşte Canan Karatay tarafından yapılan ve gündem belirleyen o açıklamaların ayrıntıları

ÖNERDİĞİ BESİN ÇOK KONUŞULACAK

Anadolu sofralarında eskiler yemeklerin içerisine hazır market yağları yerine kuyruk yağları eklerdi. Bu şimdilerde bir yoksulluk belirtisi olarak gösterilse de durum tam tersi.

Canan Karatay kimsenin pekte bilmediği mucize hakkında bilgiler verdi..

KAVURMA NASIL PİŞİRİLMELİ?

Kırmızı et kavururken Canan Karatay kimsenin pekte bilmediği bir sır hakkında bilgiler verdi. Canan Karatay yapmış olduğu açıklamada ''Kavurmada kuyruk yağı ile beraber yenecek. Bu Anadolu’da adettir, kuyruk yağını eritip içerler ve de 90-95 yaşına kadar yaşarlar'' ifadelerine yer verdi.

Kuyruk yağının mutlaka et kavururken kullanılmasını öneren Canan Karatay , kuyruk yağının ayrıca vücudu dinçleştirdiğinden bahsetti.

Kuyruk Yağının faydaları nelerdir?

Kuyruk yağı sağlıklı bir yağ olması nedeniyle kalp ve damar sağlığına iyi gelmektedir. Kuyruk yağının içerisinde omega – 3 yağ asitleri ile sağlık için sayısız fayda bulunmaktadır. Kuyruk yağı aynı zamanda da Kolesterolü dengeler. Antioksidan özellikleri bulunan kuyruk yağı cilt sağlığı için de başlı başına bir mucizedir..

KURBAN BAYRAMINDA ATMAYIN

Öte yandan Kurban bayramı yaklaşırken eğer kuyruk yağı elde ederseniz sakın atmayın mutlaka kavurmanızı bu yağla yapın. Hem kavurmanız daha lezzetli olacak hem de çok daha sağlıklı olacaktır. Unutmayın kuyruk yağı büyük bir şifadır.

Kaynak: Tarifsiteniz.com

İlgili Haberler